CEO Trainee sökes

By 29 december, 2017Jobb

Net Gaming Europe AB (publ) är en snabbväxande och ledande aktör inom iGaming lead generation. Vår mission är att hjälpa människor att lättare fatta rätt beslut inom iGaming genom våra digitala varumärken. Vi vill att våra varumärken ska vara oberoende, innovativa och snabba. Vår organisation kännetecknas av stark kultur, datadrivet arbetssätt och stort tekniskt kunnande. Net Gaming som är noterat på Aktietorget har idag drygt 80 medarbetare som driver våra digitala varumärken på över 30 geografiska marknader. Mer information finns på www.acroud.com.

Vi söker nu vår nästa stjärna som vill bli en del av vårt vinnande team. Du kommer att anställas som trainee till vår VD under ett års tid. För den rätta kandidaten ges möjlighet till andra chefsbefattningar efter genomförd traineeutbildning med topprestation. Vi letar efter en hungrig, driven och resultatfokuserad person som är van att topprestera i ett högt tempo.

 

Jobbeskrivning

  • Organisera och assistera VD i löpande dagliga frågor
  • Vara ledningsgruppen behjälplig i olika frågor
  • Driva och utveckla arbetet med IR och kommunikation mot investerare
  • Delta i M&A-arbetet med analys, framtagning av beslutsunderlag samt DD-processer
  • Driva egna projekt internt
  • Arbeta med samtliga områden såsom ekonomi, SEO, content, utveckling etc
  • Resa och delta tillsammans med VD vid olika investerar- och branschträffar
  • Delta i ledningsgruppsmöten

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom, civilingenjör eller motsvarande och har toppbetyg. Du har mycket goda förkunskaper i Excel och Powerpoint. En fördel är om du arbetat tidigare som analytiker inom bank & finans. Ett krav är att du är flytande på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du hungrig och nyfiken med ett strategiskt och analytiskt sinne att snabbt kunna identifiera problem och förstå kärnan kring dessa. Du har ett genuint intresse av aktier, IR, analyserar själv aktier och förstår den noterade miljön. Du är van att ta fram strategiskt material till VD och styrelse. Du är väldigt ambitiös, har hög arbetskapacitet, är självständig och initiativtagande samt är handlingskraftig och en sann doer.

Ansökan

Ansökan mailas till Marcus Teilman på [email protected]. Frågor kan även ställas på telefon +356 9936 7352. Du kommer att arbeta från Sliema, Malta, men vara beredd på att resa i tjänsten.