VÅRT TEAM

År 2020 hade Acroud 61 anställda samt cirka 15 kontrakterade konsulter. Efter förvärven av RIAE Media och Power Media Group är vi ”A Crowd” om 90 anställda och 20 kontrakterade konsulter baserade på tre olika kontor i Köpenhamn och på Malta. På kontoren på Malta ryms bland annat ledningsgrupp, skribenter, utvecklare, website promoters, SEO-specialister och designers, medan Voonix-teamet har sin bas i centrala Köpenhamn.

Inspirerande

Arbetsmiljö

Acroud erbjuder sina anställda en arbetsmiljö i fräscha och trivsamma lokaler. Vi arbetar aktivt för en hälsosam och utvecklande arbetsmiljö med en god balans mellan arbete och fritid. Vår personal är förhållandevis ung och vi investerar ständigt i att utveckla våra drivna medarbetare och i att stärka vår företagskultur. Hälsa är central för oss och vi uppmuntrar våra medarbetare till en hälsosam och aktiv livsstil, med mycket fysisk aktivitet via Acroud Sports. Bland annat deltar vårt fotbollslag Acroud Anacondas regelbundet i Malta Pentasia iGaming league, vårt padellag spelar i Enteractive league och vårt crossfit-team deltar i Grid-races på Malta. Våra anställda erbjuds ett flertal personalförmåner som till exempel sjukförsäkring och gymkort, samt flexibla arbetsvillkor med möjlighet att jobba hemifrån vid behov. Vi gillar att umgås och vi tycker om att fira framgångar tillsammans. Därför anordnar företaget regelbundna personalevenemang där ibland även anställdas respektive samt barn är inbjudna.

Ett briljant

Team

Bolaget har i full fart transformerats från att sitta fast i gamla tankebanor till att vara ett framåtlutat företag genomsyrat av entreprenörsanda. Vi är nu ”A Crowd” av skarpsinnade individer i ett företag med en unik marknadsposition. Möt några ur vårt team.

”Efter sommaren 2020 har vi rekryterat ett mycket starkt KAM-team med internationell erfarenhet av up-sales. Under fjärde kvartalet 2020 genererade upselling 10 procent av koncernens intäkter”

Olga Tsalle, CCO

“Under 2020 har vi fortsatt att utveckla vår systemsupport och anpassat verksamheten för tillväxt genom utveckling av CAS (Centralised Affiliate System) och migration av alla sajter till en och samma plattform.”

Clinton Cutajar, CTO

“Som en del av vårt omfattande förändringsarbete inledde vi ett nytt kapitel i Acrouds resa i juli. Med ett nytt och energiskt perspektiv och en entreprenörsanda med gott självförtroende kommer vi inte bara att fortsätta att skapa unika produkter för våra användare utan också behålla en stark position inom affiliateindustrin.”

Erica Spiteri, Head of Design

“Genom olika ackvisitioner under 2020 och 2021 har vi byggt upp ett team av branschexperter som tillsammans med befintliga talanger kommer att ta Acroud till nästa nivå.”

Roderick Attard, CFO

“Jag är övertygad om att synergierna och de strategiska fördelarna med sammanslagningen av Power Media Group och Acroud i januari 2021 kommer att bidra till att lyfta Acroud till en högre nivå och ge bolaget en unik ställning på marknaden.”

Dennis Dyhr-Hansen
VD och medgrundare, Matching Vision