EN MJUKVARU​BASERAD AFFILLIATE

Acroud är en snabbväxande global utmanare inom iGaming Affiliation och B2B SaaS-lösningar.

Acroud driver och utvecklar 30+ jämförelse- och nyhets- sajter under starka digitala varumärken i traditionella och nya vertikaler. Vi utvecklar och erbjuder även SaaS- lösningar (Software as a Service) i affiliate industrin, tillhandahåller streamingtjänster och driver det innova- tiva speleventet: The Festival Series.

Företaget grundades 2003 med syftet att göra det lättare för användare att hitta, jämföra och välja digitala tjänster. Genom åren har Acroud vuxit till en global toppaktör på Lead Generation inom iGaming-branschen.

Efter ett antal sammanslagningar under 2020 och 2021 har många skickliga branschexperter anslutit sig till vår resa, vilket också utvecklat organisationen mot ett mjukvarubaserat affilieringsföretag.

Idag är vi strikt oberoende och fullt integrerade i ett 75 personer starkt och talangsprudlande team med kontor på Malta, i Danmark, Storbritannien och Sverige. Drivna av tillväxt och lönsamhet hos våra partners är vårt uppdrag att koppla samman människor och företag med kreatörer (youtubers, streamare, affiliates) och företag.

Acroud är noterat på Nasdaq First North Growth Market sedan juni 2018.

Acroud har två huvudsegment; SaaS & Affiliate.

SaaS-segment

Branschledande datainsamling och tjänster för beslutsstöd

Inom SaaS-segmentet (Software as a Service) utvecklar och tillhandahåller vi B2B-programvar-ulösningar för andra affiliates och ökar deras tillväxt och vinst med vår teknikbas.

Nätverksmodellen

Vår programvaruteknik ger skapare av innehåll tillgång till en stor kundbas och pool av kampanjer som annars är utom räckhåll för dem.

Affiliate-segment

Affiliation inom sökmotoroptimering (SEO)

Acroud driver mer än 30 jämförelse- och nyhetssajter inom ramen för starka digitala varumärken och levererar innehåll av hög kvalitet, sökmotoroptimering och den senaste tekniken till affiliatetillgångar för att fortsätta att få höga placeringar i sökordsrankningar.

Social och communitybaserad affiliation Affiliation

I takt med att efterfrågan på influerare ökar har Acroud nu ett starkt community som följer ett team av ambassadörer med högt förtroende: The Gambling Cabin. Acroud anpassar sig ständigt till konsumenternas beteende och trenderna i den digitala miljön. Därför har vi börjat hänvisa spelare till operatörer även via strömning och sociala medier.

Fysiska och digitala event för att överbrygga klyftan mellan landbaserat spel och digital affiliationverksamhet

Genom att slå ihop den digitala sfären med landbaserat spel skapar Acroud ett påtagligt värde för både peratörer och spelarcommunities, vilket är avgörande för att affiliationverksamheten ska bli framgångsrik på lång sikt. The Festival Series är det första eventet med den här typen av blandade spelformat.