Vi sätter pricken över i:et
inom iGaming

OM ACROUD

Vi hjälper till att välja rätt
i en digital komplex värld

Acroud är en snabbväxande global utmanare inom digitala jämförelse- och nyhetstjänster. Sedan starten 2003 har vi expanderat till 30 länder och till att erbjuda +30 sajter under starka digitala varumärken på över 20 språk. Genom tjänsterna hjälper och guidar Acroud användare att fatta rätt beslut utifrån deras behov. Vi har idag cirka 70 medarbetare i ett flertal länder med huvudkontor på Malta.

Vi möjliggör
synergier

Vår viktigaste tillgång och nyckelvärdet i allt vi gör. Vi drar nytta av synergier mellan produkt och användare för att snabbt kunna svara på nya utmaningar. Att vara lyhörd och snabbfotad är avgörande för vår framgång.

Vi fostrar
kompetens

Vi är stolta över att vara den bästa versionen av oss själva. Genom att fylla rummet med en optimal sammansättning av människor, med en attityd fylld med fantasi och framåtanda, känner vi stolthet över de stordåd vi presterar tillsammans. Det tror vi är det bästa sättet att attrahera kompetens.

Vi inspirerar
självsäkerhet

Vi nöjer oss inte med att rida på nästa våg. Vi är en naturkraft. Vi är så trygga med oss själva att vi ger oss tid att stanna upp och utvärdera vart vi ska och hur vi tar oss dit. Vi vet om och när vi behöver förnya oss själva.

Acroud i siffror

 Acroud är en ledande spelare inom iGaming lead generation med dedikerad personal i världsklass.

70

Medarbetare

25

Nationaliteter

14

Omsättning 2019 MEUR

8

EBITDA 2019
MEUR