Gustav Vadenbring ny CFO

Net Gaming har rekryterat Gustav Vadenbring som ny CFO. Gustav kommer närmast från SEB, där han arbetat som industri- och företagsanalytiker på avdelningen Internationell kreditanalys. Innan dess var Gustav CFO i Actic Group under drygt fem års tid.

- Vi är väldigt glada över att kunna rekrytera Gustav Vadenbring som ny CFO i Net Gaming. Gustav spelade en avgörande roll under sin tid som CFO på Actic Group under en kraftig tillväxtresa och noteringsprocessen till Nasdaq Stockholms huvudlista. Under hans tid på Actic Group var han även delaktig i ett flertal M&A-transaktioner. Det tillsammans med hans omfattande erfarenhet inom M&A Transaction Services samt revision från Deloitte gör att jag är övertygad om att han är helt rätt person att kunna bidra till Net Gamings fortsatta utveckling och resa framåt, kommenterar Marcus Teilman, VD och koncernchef Net Gaming.

Gustav Vadenbring är 43 år och har en civilekonomexamen från Lunds Universitet. Han tillträder sin tjänst i början av augusti 2018 och kommer att ingå i Net Gamings koncernledning. Richard Chindt, som idag är CFO i Net Gaming kommer att fortsätta som koncernredovisningschef.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Marcus Teilman, VD och koncernchef
+356 9936 7352

Net Gaming Europe AB (publ)
Telefon: 08-410 380 44
E-post: [email protected]
Hemsida: www.acroud.com


Om Net Gaming
Net Gaming äger, driver och utvecklar högkvalitativa jämförelsesajter online i syfte att driva användartrafik till bolagets kunder – främst speloperatörer. Inom koncernen drivs cirka 130 jämförelsesajter i 30 länder. Genom sajterna genererar Net Gaming värdefull användartrafik till främst speloperatörer globalt. Företaget grundades 2005, har drygt 80 medarbetare med huvudkontor på Malta. Aktien (NETG) är noterad på AktieTorget.