Net Gaming planerar listbyte till First North Premier

Net Gamings styrelse har beslutat att planera för listbyte för sina aktier från AktieTorget till Nasdaq First North Premier.

I takt med att Net Gaming de senaste åren ökat både omsättning, vinst och bolagsvärde har ett styrelsebeslut fattats om att planera för ett listbyte från AktieTorget till Nasdaq OMX First North Premier.

- Jag ser ett listbyte till Nasdaq OMX First North Premier som ett naturligt steg framåt i Net Gamings utveckling som kommer öka vår synlighet och attraktivitet mot institutionella och utländska investerare. Ett listbyte ger oss en ännu tydligare kvalitetsstämpel som stärker vårt varumärke i dialoger med partners, investerare, potentiella förvärv och media, kommenterar Marcus Teilman, VD Net Gaming.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Marcus Teilman, VD och koncernchef

+356 9936 7352

Net Gaming Europe AB (publ)                 
Telefon: 08-410 380 44
E-post: [email protected]
Hemsida: www.acroud.com


Om Net Gaming
Net Gaming äger, driver och utvecklar högkvalitativa jämförelsesajter i syfte att driva användartrafik till bolagets kunder – främst speloperatörer. Inom koncernen drivs cirka 130 jämförelsesajter i 30 länder. Genom sajterna genererar Net Gaming värdefull användartrafik till främst speloperatörer globalt. Företaget grundades 2005, har drygt 80 medarbetare med huvudkontor på Malta. Aktien (NETG) är noterad på AktieTorget.