Koncernledning

Robert Andersson

Verkställande direktör

Antal aktier i bolaget: 1 066 500
Antal aktieoptioner: 1 000 000
Robert Andersson är 44 år och har en examen inom Computer Science från Stockholms universitet och Griffiths universitet. Robert har mångårig erfarenhet av att skapa aktieägarvärde och utveckla tillväxtbolag inom iGaming samt mediaindustrin. Innan Robert tillträdde sin tjänst hos Acroud var han VD på Enlabs och Catena Media där han byggde upp och utvecklade verksamheterna från mindre bolag med ett fåtal anställda till större etablerade listade bolag. Robert tillträdde sin tjänst hos Acroud i februari 2020.

Roderick Attard

CFO

Antal aktier i bolaget: -
Antal aktieoptioner: 150 000
Roderick Attard är 34 år gammal, har över 11 års erfarenhet inom iGaming-industrin och har en kandidatexamen i redovisning från University of Malta. Han har samlat kunskap och branscherfarenhet under de sju år han jobbade som revisionsansvarig i det iGaming-specialiserade teamet på KPMG. Han började på Acroud som Financial Controller i september 2017 och har sedan dess jobbat sig uppåt inom företaget. Roderick höll postionen Head of Finance innan han befordrades till sin nuvarande roll i november 2021.

Morten Marcussen

Managing Director As a Service segmentet

Antal aktier i bolaget: Uppskattning: 2 846 061
Antal aktieoptioner: -
Morten har över åtta års erfarenhet inom spelindustrin och har mer än 20 års erfarenhet av affärsutveckling online. Morten har en dubbel civilekonomexamen med inriktning på Design and communication management. Morten har varit VD för Voonix sedan 2018, men fokuserar också på affärsutveckling inom olika områden för Acroud.

Ruben Gräve

COO Affiliation-segmentet

Antal aktier i bolaget: 80 000
Antal aktieoptioner: 325 000
Ruben Gräve är 28 år och har mer än tio års internationell erfarenhet inom digital marknadsföring, iGaming och e-handelsindustrin. Ruben grundade sitt första företag som tolvåring i Amsterdam och studerade datorvetenskap vid Harvard Business School Online. Han har framgångsrikt byggt upp och sålt sina företag under de senaste åren och har ett starkt entreprenörsfokus och stor erfarenhet av att bygga högpresterande team. Ruben har sedan 2014 haft flera olika befattningar inom organisationen. Han befordrades till sin nuvarande roll inom Acroud i feb 2021.

Olga Tsalle

CCO

Antal aktier i bolaget: 50 450
Antal aktieoptioner: 325 000
Olga Tsalle är 35 år och har mer än 15 års erfarenhet från olika ledande befattningar inom internationella försäljningsorganisationer. Hon har varit aktiv i iGaming-industrin i över åtta år, senast med placering i Sydafrika och Malta. Innan Olga tillträdde sin tjänst hos Acroud var Olga Affiliate and Media Team Manager för Aspire Global. Olga har bred erfarenhet från affiliate-marknadsföring, är mycket måldriven med ett starkt fokus på avkastning. Olga tillträdde sin tjänst hos Acroud i juli 2020 och ingår i ledningsgruppen.