Koncernledning

Robert Andersson

Verkställande direktör

Antal aktier i bolaget: 1 066 500
Antal aktieoptioner: 1 000 000
Robert Andersson är 44 år och har en examen inom Computer Science från Stockholms universitet och Griffiths universitet. Robert har mångårig erfarenhet av att skapa aktieägarvärde och utveckla tillväxtbolag inom iGaming samt mediaindustrin. Innan Robert tillträdde sin tjänst hos Acroud var han VD på Enlabs och Catena Media där han byggde upp och utvecklade verksamheterna från mindre bolag med ett fåtal anställda till större etablerade listade bolag. Robert tillträdde sin tjänst hos Acroud i februari 2020.

Tricia Vella

Interim CFO

Antal aktier i bolaget: -
Antal aktieoptioner: 150 000
Tricia Vella är 33 år gammal, har 7 års erfarenhet av att arbeta på PwC och 3+ års erfarenhet inom iGaming-branschen, och har en kandidatexamen i redovisning från University of Malta. Hon fick kunskap och branscherfarenhet under åren som revisionschef på PwC. Hon började på Acroud som Financial Controller i augusti 2019 och har sedan dess arbetat sig upp inom företaget. Tricia hade tidigare positionen som finanschef och befordrades till sin nuvarande roll i januari 2022.

Morten Marcussen

Managing Director As a Service segmentet

Antal aktier i bolaget: Uppskattning: 2 846 061
Antal aktieoptioner: -
Morten har över åtta års erfarenhet inom spelindustrin och har mer än 20 års erfarenhet av affärsutveckling online. Morten har en dubbel civilekonomexamen med inriktning på Design and communication management. Morten har varit VD för Voonix sedan 2018, men fokuserar också på affärsutveckling inom olika områden för Acroud.

Agne Galvelyte

Head of Legal and Compliance

Antal aktier i bolaget: -
Antal aktieoptioner: -
Agne Galvelyte är 29 år gammal och har en dubbel masterexamen i europeisk och internationell affärsjuridik med fokus på AML-åtgärder och förebyggande av BEPS. Agne gick med i iGaming-industrin för fem år sedan och började sin resa med Matching Visions som chefsjurist, därefter gick hon med i Acroud i början av 2021 och i Acrouds ledningsgrupp i början av 2022.
Innan hon utvecklade sin karriär inom iGaming-industrin arbetade hon inom affärsjuridik i över fyra år.