Stingbet ingår distributionsavtal med Global Gaming Factory X

FishNChips Holdings dotterbolag FishNChips Malta Ltd och Global Gaming Factory X AB (publ), nedan benämnt ”GGF”, har idag slutit distributionsavtal om att tillhandahålla Stingbets erbjudanden till användarna av Smartlaunch (www.smartlaunch.com).

Stingbets (www.stingbet.com) erbjudanden lanseras i samarbete med GGF ́s dotterbolag Smartlaunch. Avtalet innebär initialt att Stingbet tillhandahåller sina tjänster på cirka 3 000 internetcaféer världen över.

GGF, listat på Aktietorget, tillhandahåller lösningar för internetcaféer genom programvarorna Smartlaunch och Cybercafé Pro. Dessa programvaror används idag på ca 5 000 internetcaféer (s.k. gamingcenters) i över 170 länder. Antalet unika användare på dessa internetcaféer uppskattas till mer än fyra miljoner stycken på månadsbasis.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Gustaf Hagman,VD
0708-80 55 22

Stingbet Holding AB (publ)
Telefon: 08-410 380 44
E-post: [email protected]
Hemsida: www.stingbetholding.com