Förvärv ger 700 nya registrerade spelare

By 6 november, 2008Pressmeddelanden-old

FishNChips Holding AB (publ) har förvärvat ett medlemsregister från den tidigare pokersidan Slitz Poker. Det förvärvade medlemsregistret består av cirka 700 medlemmar. Förvärvet är en del i FishNChips strategi att skapa tillväxt genom förvärv av andra aktörer och/eller pokersidor i bolagets nätverk.

Eftersom både FishNChips och Slitz Poker är anslutna till Entractions nätverk har Slitz Pokers spelare på ett smidigt sätt överförts till FishNChips pokersida. Konverteringen har påbörjats och Slitz Pokers site är inte längre aktiv. Således är det intressant att erbjuda dessa spelare möjlighet till spel på FishNChips pokersida. Spelarna som ingår i medlemsregistret erhåller information om FishNChips tillsammans med specifika och konkurrenskraftiga övergångserbjudanden. Förvärvet finansieras genom betalning med 98 040 aktier till en kurs om 0,51 SEK per aktie i FishNChips Holding AB (publ).

För ytterligare information vänligen kontakta:

Gustaf Hagman,VD
0708-80 55 22

FishNChips Holding AB (publ)
Telefon: 08-410 380 44
E-post: [email protected]
Hemsida: www.fishnchipsholding.com